Samsung Galaxy C5 Pro, C7 Pro şi C9 Pro apar într-o imagine promoţională scăpată pe web

1.296 ori
<b>Samsung Galaxy C5 Pro, C7 Pro şi C9 Pro apar într-o imagine promoţională scăpată pe web</b>Printre noile smartphone Samsung ce se pregătesc de debut pe piața din China, avem și modelele Galaxy C5 Pro, respectiv Galaxy C7 Pro. Acestea se afișează astăzi într-o imagine promoțională cu iz oficial, material în care își face apariția și phablet-ul

Înainte să debuteze telefoanele Samsung Galaxy A (2017), apăruseră zvonuri despre modelele Galaxy C5 Pro, C7 Pro şi C9 Pro, ramase parțial nelansate. Ele reapar azi pe radar, datorită unei scăpări de imagine promoţională, pe care o vedeţi mai jos.

Samsung Galaxy C Pro

Aceste versiuni uşor îmbunătăţite ale modelelor Galaxy C ar urma să vină cu procesoare Qualcomm Snapdragon 626, 4 GB RAM şi camere de 16 megapixeli, cel puţin în cazul lui Galaxy C5 Pro şi Galaxy C7 Pro. Primul are diagonală de 5.2 inch şi al doilea de 5.5 inch. De remarcat că în ciuda faptului că am menţionat un trio mai sus, de fapt Galaxy C9 Pro a fost anunţat încă din octombire, drept primul telefon Samsung cu 6 GB RAM, deci practic mai avem de aşteptat doar 2 modele Pro să debuteze.

C5 Pro a fost între timp certificat de TENAA, iar C7 Pro a scăpat în fotografii reale pe web. Observăm şi nuanţele disponibile aici şi anume albastru, gri şi negru. C9 Pro a fost anunţat pe auriu şi auriu rose, dar nuanţa scăpată pe web recent "Jade Black" pare a fi fost aleasă pentru cel puţin un model C Pro de acest tip. Încă nu e clar în ce măsură terminalele vor ajunge şi pe piaţa vestică, dar le ţinem pumnii să o facă.

Ar trebui să vină cu corpuri metalice subţiri, scanner de amprente şi baterii generoase.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×