Samsung Galaxy S8 ar urma să fie prezentat pe 29 martie, lansat în aprilie la preţul de 849 dolari

2.486 ori
<b>Samsung Galaxy S8 ar urma să fie prezentat pe 29 martie, lansat în aprilie la preţul de 849 dolari</b>Este aprope sigur faptul că sud-coreenii de la Samsung nu își vor prezenta flagship-ul Galaxy S8 la Mobile World Congress, târg de tehnologie ce ar putea fi pus sub semnul terminalelor mid-range mai degrabă. Astăzi apare în presă informația potrivit

Încă o bucată din puzzle-ul numit Samsung Galaxy S8 se dezvăluie azi, mulţumită unui zvonac cunoscut ca @Ricciolo1.  Nu are el anvergura unui Evan Blass, dar aparent reputaţia sa e solidă. El afirmă că viitorul flagship Samsung ar fi gata pentru prezentare oficială pe 29 martie şi lansare spre final de aprilie.

Galaxy S8 Data lansare

Aceeaşi sursă declară şi că Galaxy S8 e de fapt gata deja şi câteva prototipuri vor fi prezentate unor norocoşi în culisele MWC 2017, luna viitoare. Asta ne aminteşte de prezentarea limitată pentru jurnalişti a lui BlackBerry Mercury la CES, dar probabil că S8 nu va avea şi clipuri hands on totuşi. Revenind la @Ricciolo1, el pare convins că S8 va ajunge în magazine între 24 şi 30 aprilie şi că va primi un preţ de 849 dolari.

Aşteptările sunt ca noul flagship să vină cu un ecran Quad HD Super AMOLED de 5.7 inch, curbat pe margini, procesor Snapdragon 835, până la 6 GB RAM şi o cameră de 12 MP în spate. Vom mai vedea şi un model Galaxy S8 Plus cu ecran de 6.2 sau 6.3 inch şi probabil şi o cameră duală. E interesant că în ciuda tuturor scăpărilor, avem prea puţine informaţii despre software şi despre asistentul Bixby, care rămân sub tăcere.

Cât despre spusele lui Ricciolo1, recomandăm precauţie maximă, mai ales că astfel de informaţii se pot dovedi eronate totuşi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×