Samsung Galaxy On7 Pro (2017) îşi face apariţia în GFXBench, vine cu ecran de 5.7 inch Full HD, procesor Helio P20

2.148 ori
<b>Samsung Galaxy On7 Pro (2017) îşi face apariţia în GFXBench, vine cu ecran de 5.7 inch Full HD, procesor Helio P20</b>În benchmark-ul GFXBench tocmai ce și-a făcut apariția și smartphone-ul Samsung Galaxy On7 Pro (2017), dispozitiv care își dezvăluie astfel câteva dintre specificațiile sale hardware. Descoperim de aici faptul că noul telefon va sosi la pachet cu un

În vara anului trecut Samsung lansa un telefon low/midrange numit Galaxy On7 Pro, care a ajuns pe pieţe emergente, precum India spre exemplu. Acum succesorul acelui terminal îşi face apariţia pe site-ul de benchmarkuri GFXBench. Cu această ocazie aflăm şi dotările sale.

Galaxy On7 Pro 2017

Faţă de modelul de anul trecut, acesta creşte în diagonală cu 0.2 inch, iar rezoluţia a crescut de la HD la Full HD. Panoul de 5.7 inch e protejat cu Gorilla Glass, iar la interior găsim un procesor MediaTek Helio P20, în locul celui Snapdragon 410 de pe handsetul de anul trecut. La bord au fost inclusi şi 3 GB RAM, cantitate dublă faţă de anul trecut, iar stocarea ajunge de la 16 la 32 GB.

Există şi slot microSD, o cameră de 13 MP în spate şi una în faţă cu aceeaşi rezoluţie (predecesorul făcea selfie-uri de doar 5 MP). Android 7.0 e preinstalat pe acest terminal, care vine cu port USB Type C, scanner de amprente, WiFi, Bluetooth şi GPS. Un debut ar putea avea loc oricând în următoarele săptămâni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×