Samsung Galaxy S7 ar putea primi actualizarea la Android Nougat din 17 ianuarie pe plan european

1.974 ori
<b>Samsung Galaxy S7 ar putea primi actualizarea la Android Nougat din 17 ianuarie pe plan european</b>Se știe deja faptul că sud-coreenii de la Samsung pregătesc distribuirea versiunii Android 7.0 Nougat către flagship-urile Galaxy S7, update vehiculat a sosi undeva în trimestrul întâi. Astăzi avem și o dată asociată acestei lansări, fiind vorba despre 17

Chiar la sfârșitul lunii decembrie a anului trecut, Samsung confirma faptul că Android 7.1.1 Nougat va poposi pe smartphone-urile Galaxy S7 și S7 Edge în ianuarie 2017, lucru ce a început să se întâmple în unele regiuni din jurul lumii. Chiar acum câteva zile am relatat despre sosirea noului Android pe un număr restrâns de terminale, fiind vorba totuși despre release-ul 7.0 și nu 7.1.1 Nougat cum dezvăluiau sud-coreenii.

Samsung

 

Astăzi reușim să aflăm o posibilă dată la care actualizarea va fi publică pe plan european pentru modelul Galaxy S7 SM-G935F, detaliu dezvăluit prin intermediul unei capturi de ecran. Un email primit din partea Samsung Turcia de către un participant la programul de testare beta indică faptul că update-ul va sosi începând din data de 17 ianuarie.

Și aici se face referire la Android 7.0 Nougat, semn că sud-coreenii s-ar fi răzgândit cu privire la versiunea finală pe care o vor aduce pe modelele Galaxy S7. Dacă într-adevăr update-ul este programat pentru 17 ianuarie vom afla în mai puțin de o săptămână!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×