Continuă problemele pentru OnePlus 5, care nu înregistrează audio stereo direcțional, cum ar trebui

2.559 ori
<b>Continuă problemele pentru OnePlus 5, care nu înregistrează audio stereo direcțional, cum ar trebui</b>Prețul crescut, design-ul prea asemănător lui iPhone 7 Plus, dar și efectul jelly al ecranului sunt doar câteva dintre problemele lui OnePlus 5. Astăzi descoperim încă una ce are de-a face cu înregistrarea audio stereo care nu se face direcțional, ci

Ziua și problema pentru OnePlus 5 se pare, iar flagship killerul pare a avea probleme azi cu înregistrarea audio stereo. Recent am aflat că panoul său de ecran a fost montat invers, ducând la un efect de "jelly scrolling", iar acum apare și acest defect.

E vorba despre înregistrarea audio stereo "non inverted", care va dezamăgi pe cei care vor să înregistreze muzica de la concerte. Sunt multe telefoane care nu suportă înregistrare stereo audio odată cu captura video, dar cele care oferă un astfel de suport sunt destul de inteligente încât să detecteze orientarea terminalului. Practic, un microfon din dreapta înregistrează audio pentru canalul din dreapta.

Dacă rotim telefonul la 180 de grade, microfonul stânga devine cel dreapta, iar software-ul se adaptează. Asta pe hârtie, pentru că în realitate OnePlus 5 nu e capabil să facă acest lucru, după cum arată clipul de mai sus. Pentru a depista problema mai clar aveți nevoie de căști stereo pentru a asculta tot mai sus.

OnePlus 5 e telefonul care înregistrează, iar telefonul arătat în clip e un OnePlus One. Atunci când sursa audio a lui OnePlus One se mută în dreapta ecranului, acustica e înregistrată pe canalul din stânga. Dacă se mută în stânga, atunci când acustica e inregistrată pe dreapta. Și asta în ciuda amplasării microfoanelor. Ce înseamnă asta?

Că OnePlus 5 nu e capabil să inverseze canalele audio în funcție de orientare. Sperăm să apară un bug fix în curând și să nu vedem o altă declarație OnePlus că "e totul natural".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×