Samsung Galaxy C7 Pro lansat oficial, fără tam-tam; Vine cu procesor Snapdragon 626, camere de 16 MP şi ecran Super AMOLED de 5.7 inch

2.215 ori
<b>Samsung Galaxy C7 Pro lansat oficial, fără tam-tam; Vine cu procesor Snapdragon 626, camere de 16 MP şi ecran Super AMOLED de 5.7 inch</b>Samsung a lansat fără mare tam-tam telefonul Galaxy C7 Pro, după o serie de scăpări ale acestuia pe web, iar terminalul a debutat în China pentru început. Încă nu avem un preţ pentru acest model, dar îi cunoaştem toate dotările totuşi.

Samsung a lansat fără mare tam-tam telefonul Galaxy C7 Pro, după o serie de scăpări ale acestuia pe web, iar terminalul a debutat în China pentru început. Încă nu avem un preţ pentru acest model, dar îi cunoaştem toate dotările totuşi.

Aflăm că va sosi cu un corp unibody metalic, cu acel nou design pentru antene în spate, sub forma unor dungi mai subţiri şi segmentate. În fata găsim un ecran Super AMOLED Full HD de 5.7 inch, iar la interior se afla procesorul Qualcomm Snapdragon 626, cu GPU Adreno 506. Mai primim şi 4 GB RAM, 64 GB stocare, din care 50 GB sunt disponibili pentru utilizator, dar avem şi slot microSD.

Samsung Galaxy C7 Pro

Terminalul rulează Android 6.0.1 Marshmallow, ceea ce pare ciudat la început de 2017, când mai toate handset-urile proaspăt lansate au Nougat la bord. Există şi port USB Type-C aici şi în cazul în care vă întrebaţi primim şi jack audio. Samsung nu a neglijat nici aspectul cameră, incluzând un senzor de 16 megapixeli în spate şi unul cu aceeaşi rezoluţie în faţă. Ambele au deschidere F/1.9.

Acest model vine cu baterie de 3300 mAh, suport 4G LTE, două slot-uri SIM, dintre care unul hibrid şi un buton Home fizic cu scanner de amprente integrat. Samsung Galaxy C7 Pro măsoară 7 mm în grosime, cântăreşte 172 de grame şi va sosi pe roz, albastru şi auriu. Nu avem preţ deocamdată.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×