Vivo Y55s anunţat oficial: smartphone cu procesor Snapdragon 425, 3 GB RAM şi ecran de 5.2 inch, la suma de 187 dolari

874 ori
<b>Vivo Y55s anunţat oficial: smartphone cu procesor Snapdragon 425, 3 GB RAM şi ecran de 5.2 inch, la suma de 187 dolari</b>Unul dintre cei mai apreciaţi producători de smartphone-uri din China în ultimii 2 ani, Vivo a anunţat la finalul acestei săptămâni telefonul midrange cu preţ sub 200 de dolari Vivo Y55s. Spre deosebire de modelele sale cu acustica HiFi sau cu camera..

Unul dintre cei mai apreciaţi producători de smartphone-uri din China în ultimii 2 ani, Vivo a anunţat la finalul acestei săptămâni telefonul midrange cu preţ sub 200 de dolari Vivo Y55s. Spre deosebire de modelele sale cu acustică HiFi sau cu cameră selfie ultra-high-end, acest terminal e mai degrabă low-mid-range.

Vivo Y55s este un smartphone cu ecran de 5.2 inch HD şi cu panou frontal 2.5D, dar şi cu procesor quad core Qualcomm Snapdragon 425, plus Android 6.0 Marshmallow ca OS. Peste Marshmallow e aplicat FunTouch OS 3.0, iar dotările acestui smartphone includ o cameră principală de 13 megapixeli cu blitz LED şi o cameră frontală de 5 MP, dar şi două slot-uri SIM şi 16 GB stocare.

Vivo Y55s

Există şi 3 GB RAM aici, slot microSD, suport 4G LTE, baterie de 2730 mAh şi WiFI b/g/n. Handsetul are o funcţie care reduce cantitatea de lumină albastră a ecranului pentru a proteja ochii utilizatorului, plus funcţionalitate split screen pentru multitasking. Disponibil întâi în India începând cu acest weekend, terminalul costă 187 dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×