Xiaomi Mi MIX EVO apare listat în GeekBench cu 4 GB RAM și procesor Snapdragon 835

2.227 ori
<b>Xiaomi Mi MIX EVO apare listat în GeekBench cu 4 GB RAM și procesor Snapdragon 835</b>De vreme ce zvonurile referitoare la o versiune Mini a smartphone-ului Mi Mix au încetat, iată că acum apar indicii cu privire la faptul că firma chineză pregătește o actualizare a phablet-ului edge-to-edge. Este vorba despre un upgrade la nivel hardware

Un lucru pe care l-am observat de curând este și acela că zvonurile și leak-urile ce indicau existența unui Xiaomi Mi Mix Mini/Nano s-au oprit, asta după ce chiar Xiaomi a confirmat faptul că această versiune nu va fi produs. Astăzi însă ne îndreptăm privirea către o listare GeekBench ce pare a ne dezvălui o versiune actualizată din punct de vedere hardware a phablet-ului cu display edge-to-edge.

Xiaomi Mi Mix Evo

Singura și totodată cea mai interesantă noutate de aici este reprezentată de către procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 835 pe care îl vom regăsi la bordul acestui model numit Xiaomi Mi Mix Evo. Printre alte detalii menționate avem faptul că telefonul rulează Android 6.0.1 Marshmallow și faptul că primim 4 GB memorie RAM.

Cu siguranță design-ul va rămâne același, dar nu ar fi exclus ca cei de la Xiaomi să aducă și noi variante de culoare odată cu lansarea acestei versiuni actualizate. Să vedem ce detalii apar în perioada următoare!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×