Samsung Galaxy C9 ar urma să sosească prin octombrie-noiembrie, ar trebui să aibă dotări de top

855 ori
<b>Samsung Galaxy C9 ar urma să sosească prin octombrie-noiembrie, ar trebui să aibă dotări de top</b>Printre următoarele smartphone-uri la care sud-coreenii de la Samsung lucrează, se află și modelul Galaxy S9 - phablet cu display de 5.7 sau 6 inch ce aparent ar urma să debuteze pe piață în perioada octombrie-noiembrie. Ne așteptăm la dotări high-end

Seria Samsung Galaxy C s-a poziţionat din start cu "un cap" peste modelele Galaxy A 2016, având dotări high end ce le puteau face şi înlocuitoare bune pentru modelele Galaxy S6 de exemplu. Acum aflăm că pe lângă C5 şi C7 vom vedea şi un Galaxy C9, iar azi aflăm detalii extra despre el.

Samsung Galaxy C9

Terminalul a avut existenţa deja confirmată de baza de date indiana Zauba, unde a apărut luna trecută. Noile zvonuri afirmă că terminalul se va lansa în intervalul octombrie - noiembrie, adică în următoarea lună şi jumătate aproximativ, maxim 2 luni şi jumătate. Din păcate nu avem detalii prea ample despre nou venit, în afara faptului că va avea un ecran Full HD de 5.7 inch.

Un astfel de display are şi Galaxy C7, deci privim cu precauţie zvonul. E posibil să primim un CPU superior faţă de Snapdragon 625 de pe C7, tot 4 GB RAM ca acesta şi o cameră de 16 MP în spate precum modelul anterior. Ar fi cazul că noul handset să vină cu Nougat, o talie subţire undeva pe la 7 mm şi o baterie clar peste 3000 mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×