Samsung Galaxy S8 ar urma să vină cu un aşa numit "Beast Mode", pentru un boost de performanţă

2.409 ori
<b>Samsung Galaxy S8 ar urma să vină cu un aşa numit "Beast Mode", pentru un boost de performanţă</b>Noi vești despre Samsung Galaxy S8 ajung astăzi pe web, cel mai recent leak dezvăluindu-ne că terminalul ar urma să vină cu un așa numit 'Beast Mode' care odată activat va oferi un boost la capitolul performanță. Din câte se pare, dotarea cu pricina

La fel cum Tesla are Ludicrous Mode pentru a stoarce la maxim performanţa din maşinile sale, Samsung ar avea de gând să includă o funcţie similară pe viitorul său flagship. Denumirea de "Beast Mode" a apărut într-o serie de documente şi brevete primite de Samsung în UE.

Samsung Galaxy S8

Documentele oficiale menționează că numele poate fi aplicat unui smartphone sau unui sistem de operare pentru un smartphone. Ştim că Galaxy S8 va fi un terminal puternic, sosind cu procesorul Snapdragon 835 în anumite regiuni şi cu un Exynos de nouă generaţie în altele. Ambele vor fi bazate pe procesul de producţie de 10 nm şi vor avea o performanţă excelentă şi consum redus faţă de generaţia Snapdragon precedentă. Se zvonește ca am putea primi pana la 8 GB RAM pe terminale.

Samsung Galaxy S8

Cum Samsung a inclus funcţii de gaming prin acele Gaming Tools pe Galaxy S7, inclusiv cu posibilitate de captură video a sesiunii de gaming şi funcţionalitate Do Not Disturb, Beast Mode ar putea fi tot o dotare pentru gameri. Ea va supratacta probabil procesorul, va folosi tot RAM-ul disponibil şi ne va permite eventual să jucăm vreun joc de Xbox 360 sau PS3 portat în premieră pe mobil. Aflăm mai multe primăvara viitoare.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×