Samsung Galaxy C9 Pro primeşte certificarea globală, ar putea sosi la nivel internaţional

1.274 ori
<b>Samsung Galaxy C9 Pro primeşte certificarea globală, ar putea sosi la nivel internaţional</b>Lansat comercial pe piața chineză cu doar ceva timp în urmă, iată că phablet-ul Samsung Galaxy C9 Pro se pregătește acum și de debutul pe plan internațional. Acest lucru este sugerat de certificarea globală pe care produsul tocmai ce a primit-o și

Samsung Galaxy C9 Pro este un telefon high midrange de la Samsung, care a debutat în China în luna octombrie a acestui an şi nu prea părea gata să ajungă pe scena internaţională. Ei bine, azi îl vedem certificat la nivel global şi îi ţinem pumnii pentru un debut extins, inclusiv în Europa.

În general modelele Galaxy C au litera "C" asociata Chinei, deci nu prea părăsesc tara asiatică. De această dată Galaxy C9 Pro a fost testat şi aprobat pentru utilizare globală, sub numele de cod SM-C900F/DS. Terminalul a fost certificat pentru suport LTE, WCDMA şi GSM. Vă reamintesc că acest handset a fost printre primele cu procesorul Snapdragon 653 la bord şi el este mai degrabă un phablet, având un ecran de 6 inch cu rezoluţie Full HD.

Aduce şi 64 GB stocare, baterie de 4000 mAh, o cameră principală de 16 megapixeli cu deschidere F/1.9 şi PDAF, dar şi blitz dual tone. Selfie-urile se realizează tot cu o cameră de 16 MP, de asemenea cu deschidere F/1.9. C9 Pro este un model dual SIM, cu suport 4G, NFC, Bluetooth 4.2, GPS şi ruleaza Android 6.0 Marshmallow.

Măsoară 6.9 mm în grosime şi cântăreşte 189 de grame, iar corpul său e fabricat în întregime din metal. Costă în jur de 435 de euro în China şi ne aşteptam la preţuri similare şi la noi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×