Samsung Galaxy C5 Pro şi Galaxy C7 Pro ar urma să debuteze luna viitoare

1.261 ori
<b>Samsung Galaxy C5 Pro şi Galaxy C7 Pro ar urma să debuteze luna viitoare</b>Sud-coreenii de la Samsung mai au câteva smartphone-uri pregătite pentru lansare în acest an, printre ele numărându-se și modelele Galaxy C5 Pro, respectiv Galaxy C7 Pro. Ambele dispozitive vor aduce la pachet un chip de 4 GB memorie RAM și vom avea

Samsung nu pregăteşte doar modelele Galaxy A 2017 pentru lansare pe final de an, ci şi Galaxy C5 Pro şi C7 Pro, se pare. Conform unui zvon din China, aceste handseturi vor debuta în decembrie.

Samsung Galaxy C5 Pro

Se pare că Samsung Galaxy C5 Pro va purta numele de cod SM-C5010 şi va avea un procesor Qualcomm Snapdragon 625, pe care l-am găsit şi pe modelele Huawei Nova de altfel, dar şi pe handseturile ZenFone 3. Samsung Galaxy C7 Pro e cunoscut sub nume de cod SM-C7010 şi ar urma să vină cu procesor Qualcomm Snapdragon 626. Revenind la C5 Pro, el ar putea avea un ecran de 5.2 inch ca şi predecesorul său şi să păstreze şi camera de 16 megapixeli.

Probabil cantitatea de RAM va rămâne la 4 GB şi bateria va face un salt de la 2600 mAh la 3000 mAh. Galaxy C7 Pro în schimb ar urma să aibă o baterie de 3300 mAh, cameră de 16 megapixeli, ecran Full HD de 5.7 inch şi 6 GB RAM aparent, plus 64 sau 128 GB stocare. Aşteptaţi-vă la o lansare în Asia în prima fază.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×