Samsung Galaxy Core 2 În versiunea dual-SIM disponibil prin eMAG la prețul de 699 lei

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.794 ori
<b>Samsung Galaxy Core 2 În versiunea dual-SIM disponibil prin eMAG la prețul de 699 lei</b>Un alt device ce este listat începând de astăzi de către eMAG este și Samsung Galaxy Core 2, terminal dual-SIM ce aduce la pachet dotări destul de bune ținând cont și de capitolul preț. Acest smartphone este disponibil în varianta de culoare...

Un alt device ce este listat începând de astăzi de către eMAG este și Samsung Galaxy Core 2, terminal dual-SIM ce aduce la pachet dotări destul de bune ținând cont și de capitolul preț. Acest smartphone este disponibil în varianta de culoare albă la un preț de 699 lei.

Printre dotările lui Galaxy Core 2 remarcăm prezența unui display TFT de 4.5 inch cu rezoluție 800 x 480 pixeli, un procesor quad-core de 1.2 GHz, 750 MB RAM, 4 GB spațiu intern de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 64 GB și sistemul de operare Android 4.4 KitKat.

Screenshot (1233).jpg

Primim la pachet și o cameră foto principală de 5 megapixeli cu bliț LED, o cameră frontală VGA, conectivitate 3G și o baterie de 2.000 mAh ce promite o autonomie de până la 9 ore în modul de convorbire 3G. îl puteți comanda de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×