Samsung Galaxy F apare Într-o nouă fotografie; remarcăm o carcasă metalică și un panou frontal cu margini mai subțiri

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.416 ori
<b>Samsung Galaxy F apare Într-o nouă fotografie; remarcăm o carcasă metalică și un panou frontal cu margini mai subțiri</b>După ce anterior am putut admira o fotografie la o calitate foarte slabă cu Samsung Galaxy F, acum, tot prin intermediul zvonacului @evleaks ni se prezintă o nouă fotografie mai clară cu terminalul în cauză. La prima vedere remarcăm prezența unei...

După ce anterior am putut admira o fotografie la o calitate foarte slabă cu Samsung Galaxy F, acum, tot prin intermediul zvonacului @evleaks ni se prezintă o nouă fotografie mai clară cu terminalul în cauză. La prima vedere remarcăm prezența unei carcase metalice și a unui panou frontal cu margini mai subțiri în comparație cu modelul Galaxy S5.

Acest nou device premium pregătit de Samsung va dispune de un display Quad HD de 5.3 inch și un procesor Qualcomm Snapdragon 805. Totodată, se așteaptă ca Galaxy F să înlocuiască actuala serie de terminale Galaxy S, urmând ca anul viitor să nu vedem un Samsung Galaxy S6 pe piață, ci un nou Galaxy F.

Revenind la terminalul din imaginea de mai sus, potrivit unor speculații, acesta urmează a fi lansat în cadrul evenimentului Samsung Unpacked Ep.2 ce va avea loc în luna septembrie. în cazul în care acest device se va dovedi real, ne așteptăm ca prețul lui Galaxy S5 să intre serios la apă pentru a face loc pe piață noului model Galaxy F (S5 Prime).

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×