Samsung Galaxy Note 7 se prezintă în cea mai clară fotografie de până acum, în varianta Black Onyx

2.368 ori
<b>Samsung Galaxy Note 7 se prezintă în cea mai clară fotografie de până acum, în varianta Black Onyx</b>Cum lansarea lui Samsung Galaxy Note 7 se apropie cu pași repezi, era de așteptat ca și numărul de scăpări să crească. Iar astăzi vedem o nouă imagine cu phablet-ul ce ne va aduce un display curbat spre margini în stil Galaxy Edge, 6 GB memorie RAM și

Samsung pare a anticipa una dintre culorile în care va sosi iPhone 7, un negru foarte închis, prin oferirea lui Note 7 în varianta Black Onyx. Această versiune a fost surprinsă de cameră recent şi o vedeţi mai jos.

Samsung Galaxy Note 7

Până acum handsetul apăruse doar în imagini neclare în această versiune, dar acum îl vedem în toată splendoarea. Ieri aruncasem o privire şi asupra sa în varianta Blue Coral, iar acum deja avem varietate. Se pare că Galaxy Note 7 va sosi în 3 nuanţe: Black Onyx, Silver Titanium şi Blue Coral. Black Onyx iese în evidenţă prin faptul că până şi rama metalică e vopsită în negru, o abordare de care Samsung era străină până acum.

Eleganța e scopul aici, pentru acest model high end cu stylus, pe care îl aşteptăm pe 2 august. Mai nou zvonurile afirmă că vom vedea debutul produsului în magazine în aceeaşi zi cu anunţarea sa. Ar fi o veste bună, mai ales că predecesorul Note 5 nici nu a fost disponibil în Europa timp de multe luni, cel puţin nu oficial.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×