Samsung Galaxy Note 7 se prezintă în cea mai clară fotografie de până acum, în varianta Black Onyx

2.349 ori
<b>Samsung Galaxy Note 7 se prezintă în cea mai clară fotografie de până acum, în varianta Black Onyx</b>Cum lansarea lui Samsung Galaxy Note 7 se apropie cu pași repezi, era de așteptat ca și numărul de scăpări să crească. Iar astăzi vedem o nouă imagine cu phablet-ul ce ne va aduce un display curbat spre margini în stil Galaxy Edge, 6 GB memorie RAM și

Samsung pare a anticipa una dintre culorile în care va sosi iPhone 7, un negru foarte închis, prin oferirea lui Note 7 în varianta Black Onyx. Această versiune a fost surprinsă de cameră recent şi o vedeţi mai jos.

Samsung Galaxy Note 7

Până acum handsetul apăruse doar în imagini neclare în această versiune, dar acum îl vedem în toată splendoarea. Ieri aruncasem o privire şi asupra sa în varianta Blue Coral, iar acum deja avem varietate. Se pare că Galaxy Note 7 va sosi în 3 nuanţe: Black Onyx, Silver Titanium şi Blue Coral. Black Onyx iese în evidenţă prin faptul că până şi rama metalică e vopsită în negru, o abordare de care Samsung era străină până acum.

Eleganța e scopul aici, pentru acest model high end cu stylus, pe care îl aşteptăm pe 2 august. Mai nou zvonurile afirmă că vom vedea debutul produsului în magazine în aceeaşi zi cu anunţarea sa. Ar fi o veste bună, mai ales că predecesorul Note 5 nici nu a fost disponibil în Europa timp de multe luni, cel puţin nu oficial.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×