Motorola aduce update-ul Android 4.4.3 pentru terminalele Moto X, Moto G, respectiv Moto E

1.006 ori
<b>Motorola aduce update-ul Android 4.4.3 pentru terminalele Moto X, Moto G, respectiv Moto E</b>în cursul zilei de astăzi, Motorola a anunțat faptul că update-ul la Android 4.4.3 va începe să fie distribuit pentru Moto X, Moto G și Moto E. Pentru moment, update-ul va fi disponibil doar pentru utilizatorii ce au achiziționat unul dintre...

în cursul zilei de astăzi, Motorola a anunțat faptul că update-ul la Android 4.4.3 va începe să fie distribuit pentru Moto X, Moto G și Moto E. Pentru moment, update-ul va fi disponibil doar pentru utilizatorii ce au achiziționat unul dintre aceste terminale prin intermediul operatorului T-Mobile din US sau Brazilia, urmând ca acesta să sosescă în curând și în alte regiuni.

Printre modificările aduse de această actualizare se numără update-uri de securitate, un nou dialer, cât și rezolvarea unor erori. Motorola Moto X va primi câteva îmbunătățiri la capitolul cameră foto, îmbunătățiri printre care se numără oferirea unui ton mai realistic al fotografiilor realizate, cât și o calitate mai ridicată a fotografiilor low-light realizate cu senzorul frontal.

în timp ce Moto E nu va primi noi funcții speciale, Moto G va beneficia de aplicația Motorola Alert și de butonul de pauză pentru înregistrarea video, funcții care vor sosi și pe Moto X. Rămâne de văzut când se va distribui la nivel global acest nou update a lui KitKat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×