Samsung Galaxy F fotografiat lângă Galaxy S5, vine cu carcasa metalică, margini subțiri de ecran

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.261 ori
<b>Samsung Galaxy F fotografiat lângă Galaxy S5, vine cu carcasa metalică, margini subțiri de ecran</b>Există deja o versiune metalică de Samsung Galaxy S5, varianta Active, dar în afară de ea ni se mai pregătește și modelul Samsung Galaxy F, care nu a fost lansat încă. Ei bine, azi îl vedem fotografiat lângă Samsung Galaxy S5, pentru o...

Există deja o versiune metalică de Samsung Galaxy S5, varianta Active, dar în afară de ea ni se mai pregătește și modelul Samsung Galaxy F, care nu a fost lansat încă. Ei bine, azi îl vedem fotografiat lângă Samsung Galaxy S5, pentru o comparație elocventă.

Pe Galaxy F îl știm de ceva vreme, încă de când se numea Galaxy S5 Prime, iar azi îi vedem mai îndeaproape carcasa metalică și marginile subțiri ale ecranului. Privim cu precauție imaginile, deoarece ele sunt tare ușor de falsificat. Marginile înguste ale acestui ecran mă duc cu gândul la LG G3 și încă nu e clar dacă Galaxy F va fi rezistent la apă și praf sau nu, dar cel mai probabil nu.

Evleaks afirma recent că acest smartphone va sosi cu un ecran puțin mai mare, de 5.3 inch, cu rezoluție QHD și va face trecerea și la un procesor Snapdragon 805, însoțit de 3 GB RAM și o cameră de 16 megapixeli cu stabilizare optică a imaginii. Același leakster vorbește despre o lansare în luna septembrie, ceea ce mă duce cu gândul la IFA 2014 și eventual debutul împreună cu Galaxy Note 4.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×