Noul iPad Air va păstra același design, va face upgrade la o cameră de 8 MP și noul procesor Apple A8

726 ori
<b>Noul iPad Air va păstra același design, va face upgrade la o cameră de 8 MP și noul procesor Apple A8</b>O serie de surse apropiate de planurile Apple au început să detalieze următoarea tableta de 9.7 inch a companiei din Cupertino. A trecut ceva vreme de când am aflat informații despre noile modele iPad, zvonurile axându-se mai mult pe iPhone 6 în...

O serie de surse apropiate de planurile Apple au început să detalieze următoarea tableta de 9.7 inch a companiei din Cupertino. A trecut ceva vreme de când am aflat informații despre noile modele iPad, zvonurile axându-se mai mult pe iPhone 6 în ultima vreme.

Se pare că noul iPad Air va suporta o rezolutie de 2048 x 1536 pixeli, iar componentele ecranului sau vor intra în producție la mijlocul acestei luni. Alte componente, precum procesorul sau senzorii de cameră vor fi pe linia de producție luna viitoare. Terminalul va adopta un procesor mai avansat, Apple A8, același regăsit pe iPhone 6, conform zvonurilor. El se va axa mai degrabă pe eficientă și consum redus, decât pe o creștere de performanță.

și camera din spate va fi upgradata, trecând de la 5 la 8 megapixeli, aliniind tableta high end cu modelele iPhone. Camera frontală va trece și ea de la 1.2 MP la 1.5 MP și mi se pare interesant că sursa nu menționează nimic despre scannerul de amprente Touch ID, funcție care e chiar așteptată pe noile modele iPad.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×