Samsung Galaxy F, un concept de Galaxy S5 cu design metalic și forma ușor modificată

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.194 ori
<b>Samsung Galaxy F, un concept de Galaxy S5 cu design metalic și forma ușor modificată</b>Se pare că Galaxy S5 a atras ceva nemulțumiri la capitolul design, astfel încât există deja concepte care modifică formatul acestui nou venit. Ivo Maric a creat un astfel de concept, pe care l-a numit pur și simplu Samsung Galaxy F. &nbsp; El e un...

Se pare că Galaxy S5 a atras ceva nemulțumiri la capitolul design, astfel încât există deja concepte care modifică formatul acestui nou venit. Ivo Maric a creat un astfel de concept, pe care l-a numit pur și simplu Samsung Galaxy F.

El e un soi de Galaxy S5 cu unele modificări, dar păstrează grosimea de 8.1 mm a lui Galaxy S5. Se remarcă aici și modificarea curbării colturilor handsetului și acea margine ușor îndoită, pentru un spirit mai masculin al telefonului. în plus, acest concept de Galaxy F are carcasa metalică, iar forma butonului Home a fost și ea ușor schimbată.

Samsung Galaxt F

Remarcăm și prezența unui buton fizic de cameră și a încă unui buton, căruia i se poate atribui o funcție specială, de la blitz și HDR la alte comenzi standard. Samsung Galaxy F vine cu un display de 5.2 inch, o baterie înlăturabila, iar zona camerei arata ca pe Galaxy S5, ceea ce înseamnă că primim și acel senzor cardiac.

în plus, remarc și un capac în partea inferioară pentru portul microUSB, deci probabil și acest model e rezistent la apă. Cum vi se pare acest concept?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×