Zvon: Noul HTC One ar putea ajunge În magazine la două săptămâni după lansarea programată pentru 25 martie

Autor:  | Publicat în:  HTC 766 ori
<b>Zvon: Noul HTC One ar putea ajunge În magazine la două săptămâni după lansarea programată pentru 25 martie</b>Așa cum am aflat acum o bună perioadă de timp, HTC pregătește lansarea Noului HTC One pe data de 25 martie, în cadrul unui eveniment ce va avea loc atât în New York, cât și în Londra. Din câte se pare, potrivit ultimelor zvonuri, Noul HTC One...

Așa cum am aflat acum o bună perioadă de timp, HTC pregătește lansarea Noului HTC One pe data de 25 martie, în cadrul unui eveniment ce va avea loc atât în New York, cât și în Londra. Din câte se pare, potrivit ultimelor zvonuri, Noul HTC One va fi disponibil în magazine la nivel global chiar la 2 săptămâni după lansarea propriu-zisă.

Acest lucru ar putea veni ca un răspuns la debutul global a lui Samsung Galaxy S5, terminal ce va fi disponibil începând cu data de 11 aprile. Noul HTC One va dispune de un display Full HD de 5 inch, un procesor quad-core Snapdragon 801 tactat la 2.5 GHz, 2 GB RAM, 32 sau 64 GB de stocare și o cameră foto duală.

Deși lansarea acestui nou flagship ar fi trebuit să păstreze și unele elemente de supriză, specificațiile și design-ul acestuia au fost expuse în mare parte de către copilul unui angajat AT&T, care a postat un video hands-on de peste 12 minute, întâmplare de care am aflat la începutul acestei săptămâni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×