Microsoft brevetează un terminal mobil cu cameră 3D duală În spate

628 ori
<b>Microsoft brevetează un terminal mobil cu cameră 3D duală În spate</b>Se pare că nu doar HTC are în planuri un terminal mobil cu o cameră duala în spate, ci și Microsoft. Un brevet nou apărut pe web indică faptul că pe viitoarele telefoane sau tablete ar putea fi încorporate două camere în partea din spate....

Se pare că nu doar HTC are în planuri un terminal mobil cu o cameră duala în spate, ci și Microsoft. Un brevet nou apărut pe web indică faptul că pe viitoarele telefoane sau tablete ar putea fi încorporate două camere în partea din spate.

Proprietatea intelectuală este a celor de la Microsoft, iar un device creat pe baza acestui brevet ar fi capabil de captură 3D stereoscopică. Ideea este ca o primă imagine să fie capturata folosind una din camere și o altă imagine capturată cu camera numărul 2, apoi cele două vor fi suprapuse pentru a crea un efect 3D stereoscopic.

E nevoie pentru asta de un sistem special de oglinzi și de transmitere a luminii, acoperit de acest brevet Microsoft. Cererea pentru brevetare a fost depusă în 2012 și publicată de Biroul SUA de Brevete săptămâna trecută. Să ne așteptăm la telefoane cu captura 3D din nou pe viitor, de această dată și cu Windows Phone?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×