Samsung Galaxy Fold 2 primeşte un nume de cod (Bloom); Are Android 10 şi aflăm perioada de debut + culori

1.199 ori
<b>Samsung Galaxy Fold 2 primeşte un nume de cod (Bloom); Are Android 10 şi aflăm perioada de debut + culori</b>La început de noiembrie 2018 Samsung prezenta un prototip de telefon pliabil, care avea să devină Galaxy Fold. Acum că se apropie aniversarea de un an începem să ne întrebăm când va apărea şi Galaxy Fold 2

La început de noiembrie 2018 Samsung prezenta un prototip de telefon pliabil, care avea să devină Galaxy Fold. Acum că se apropie aniversarea de un an începem să ne întrebăm când va apărea şi Galaxy Fold 2. Scăpări, semne şi brevete au mai fost, dar azi au început să apară şi detalii mai solide.

Samsung Galaxy Fold 2

În primul rând, acestea au fost dezvăluite de către publicaţia coreeană The Bell, care a mai bifat câteva scăpări mari în trecut. Se pare că Galaxy Fold 2 are numele de cod "Bloom", rulează Android 10 şi avem şi câteva nuanţe ale sale confirmate. Samsung ar avea de gând să lanseze următorul pliabil în aprilie 2020, dar sunt şanse ca el să fie anunţat odată cu Galaxy S11 în februarie.

Samsung Galaxy Fold 2

Până acum auzisem că următorul Fold ar avea un ecran de 6.7 inch, dar Samsung ar vrea să crească acum diagonala la 8.1 inch. Asta înseamnă că sunt şanse să vedem un telefon cu format "clamshell", în stilul acelui pliabil cu clapetă MOTO RAZR 2019, pe care îl tot aşteptăm. Cât despre nuanţe, sursa menţionează alb, mov şi negru. Încă nu e clar dacă Fold şi Galaxy Note se vor unifica într-un singur dispozitiv şi vom avea şi stylus pe următorul pliabil.

Dacă este un pliabil vertical în stil MOTO RAZR sunt şanse mici să apară un stylus la bord, dar dacă avem un model pe orizontală, care la 8 inch deja se transformă în tabletă, am putea primi şi un S Pen. Cat despre specificaţii nu ştim încă nimic, dar putem specula legat de un CPU Snapdragon 865, suport 5G, o cameră triplă cel puţin şi sper eu să scăpăm şi de breton de data asta.

Posibil să vedem o balama şi mai bine protejată cu capace în toate porţiunile unde ar fi fost goluri.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×