Huawei a găsit o breşă în interdicţiile SUA, care implică un rebranding de telefoane

2.251 ori
<b>Huawei a găsit o breşă în interdicţiile SUA, care implică un rebranding de telefoane</b>Am descoperit un articol foarte interesant astăzi, publicat de către Forbes, care ne indică că printr-un artificiu simplu Huawei poate scăpa de interdicţiile SUA. E un fel de joc murdar, dar o să vă placă ingeniozitatea chinezilor

Am descoperit un articol foarte interesant astăzi, publicat de către Forbes, care ne indică că printr-un artificiu simplu Huawei poate scăpa de interdicţiile SUA. E un fel de joc murdar, dar o să vă placă ingeniozitatea chinezilor. Are de-a face cu un branding nou...

Ştiţi probabil că problemele Huawei au început fix în luna mai, exact când prezenta modelele Honor 20 şi Honor 20 Pro la Londra. Colegul Alex a fost acolo şi a asistat la haosul provocat. Au trecut lunile, situaţia Huawei e tot incertă şi în septembrie, pe lângă Mate 30 a fost lansat şi un aşa numit "telefon nou, Huawei Nova 5T". De fapt el este un rebranding de Honor 20, care printr-o şmecherie simplă a scăpat de interdicţiile americane. Are componente mai vechi, deci nu intră sub incidența interdicției. 

Nova 5T o să vină în Europa în noiembrie şi o să aibă Android Pie la bord, cu EMUI şi toate aplicaţiile Google standard. Huawei a schimbat puţin look-ul telefonului faţă de Honor 20 şi textura spatelui. E interesant că au început deja campanii de teasing, care promit un "telefon nou pe piaţa din Europa", când de fapt e tot Honor 20 cu un look nou.

Are tot procesor Kirin 980 şi camera quad, care include un senzor macro. Huawei s-a mai jucat cu marketing-ul şi la IFA 2019, unde a prezentat noi variante de culoare de P30, pentru a restârni interesul cu privire la acest model. Probabil vă gândiţi că Huawei o să rebranduiască şi Mate 30 pentru o lansare în Europa, dar nu poate pentru că are tehnologie noua la bord si nu are voie sa primească aplicaţii Google. 

Ce face Huawei în ultimele luni este să ţină interesul publicului viu, relansând telefoane din martie şi mai, sub alte nume şi culori. Aici e de fapt ingeniozitatea şi până să găsim un alt workaround pentru Mate 30, cu asta ne mulţumim. Posibil să apară un val de telefoane cu 4 camere, procesoare Kirin 980 și diferite brandinguri pentru a menţine interesul publicului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×