Samsung Galaxy Fold 2 vine în februarie 2020, deodată, sau chiar mai devreme ca suita Galaxy S20

3.995 ori
<b>Samsung Galaxy Fold 2 vine în februarie 2020, deodată, sau chiar mai devreme ca suita Galaxy S20</b>Nu mă pot declara prea surprins de vestea că Samsung îşi va lansa următorul telefon pliabil în februarie 2020, pentru că auzisem deja acest zvon. Acum sunt citate totuşi "surse din industrie" şi aflăm că acest Galaxy Fold 2 ar putea sosi în a doua lună..

Nu mă pot declara prea surprins de vestea că Samsung îşi va lansa următorul telefon pliabil în februarie 2020, pentru că auzisem deja acest zvon. Acum sunt citate totuşi "surse din industrie" şi aflăm că acest Galaxy Fold 2 ar putea sosi în a doua lună din anul viitor.

Se pare că Samsung ar fi în discuţii cu cei mai mari 3 operatori din Coreea de Sud pentru a lansa terminalul în ţara de baştină. Debutul din februarie ne face să ne gândim la o prezentare împreună cu Galaxy S11 pe 18 februarie, dată care tot apare în sursele pe care le urmărim. În mod inedit sursa cea nouă, publicaţie din Coreea de Sud scrie că Galaxy Fold 2 va fi şi pus în vânzare imediat după debut, cel puţin în Coreea.

Samsung a declarat doar că refuză să comenteze pe tema acestor speculaţii. Conform scăpărilor viitorul pliabil va avea un ecran de 6.7 inch de această dată şi va aduce cu Motorola RAZR 2019, mai mult decât cu primul Galaxy Fold. Preţul ar trebui să fie sub 1000 de dolari, poate chiar 850 de USD cum auzisem la un moment dat. Apăruse şi menţiunea unei baterii de 900 mAh la bord, parte a unui ansamblu cu mai multe celule de baterie. Posibil să fie ceva de gen 3 x 900 mAh.

Ecranul extern va fi mic, de doar 1 inch şi la exterior vom mai găsi şi o cameră duala. În rest aşteptăm un procesor Snapdragon 865 la interior, suport 5G şi o balama nu chiar diferită de cea de la primul Fold, doar că mai mică şi mai discretă. Camera selfie va fi într-un orificiu decupat central in ecran. Se zvoneşte şi că Galaxy Fold 2 ar renunţa la protecţia din plastic, în favoarea uneia din sticlă. Recent am văzut şi fotografii hands-on cu noul pliabil, ca să vă faceţi o idee la ce ne aşteptam.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×