Samsung Galaxy Fold un telefon.. îndoielnic; Pliabilul e criticat în ultimele 24 de ore de întreaga presă tech din lume

2.727 ori
<b>Samsung Galaxy Fold un telefon.. îndoielnic; Pliabilul e criticat în ultimele 24 de ore de întreaga presă tech din lume</b>După o săptămână dominată de lansarea lui Samsung Galaxy S10 5G, acum Samsung Galaxy Fold e pe buzele tuturor. Asta pentru că a început să ajungă la jurnalişti, bloggeri şi influenceri pentru teste. Ei bine, câţiva dintre aceşti norocoşi s-au transformat

După o săptămână dominată de lansarea lui Samsung Galaxy S10 5G, acum Samsung Galaxy Fold e pe buzele tuturor. Asta pentru că a început să ajungă la jurnalişti, bloggeri şi influenceri pentru teste. Ei bine, câţiva dintre aceşti norocoşi s-au transformat în ghinionişti când s-au trezit cu ecranele stricate sau cu probleme grave, de ruptură, flicker sau umflături. 

Hai să îi luăm pe rând!

Samsung Galaxy Fold, probleme cu ecranul

Cei de la The Vergeau testat telefonul doar 2 zile şi se remarcă deja o umflătură pe ecran. Posibil să fi intrat ceva mizerie în angrenajul balamalei, deşi băieţii s-au purtat cu grijă maximă (din câte spun). Asta e teoria lor cel puțin. 

Folie protectoare Samsung Galaxy Fold

Mark Gurman de la Bloomberga avut şi el probleme, pentru că i-a scos lui Galaxy Fold protecţia de ecran, care nu trebuie sub nici o formă scoasă (scrie în manual şi aparent jurnalistul nu citise asta). Pelicula/stratul protector e vital pentru integritatea ecranului, care nu mai funcţionează în acest caz.

Marques Brownlee a decojit şi el acea protecţie

Marques Brownleea decojit şi el acea protecţie, observând că ecranul începe să facă figuri şi se înnegreşte tot mai mult (afişajul nu mai merge). A contactat Samsung, a recunoscut eroarea şi aşteaptă o altă unitate de test.

Steve Kovach de la CNBC a avut un ecran rupt fix în dreptul balamalei, cu toţi pixelii din acea zonă fiind morţi şi ecranul având flicker. 

Dacă era o singură unitate înţelegeam, dar când sunt 4, e o problemă mai mare. Rămâne de văzut care e cauza, în afară de folie şi în ce măsură se mai poate rezolva problema până la disponibilitatea comercială. Fiind o prima generaţie e oarecum de aşteptat sa vedem aşa ceva, dar la prototip totuşi…

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×