Samsung Galaxy Fold e în sfârşit desfăcut de JerryRigEverything; Iată cum arată la interior (Video)

2.367 ori
<b>Samsung Galaxy Fold e în sfârşit desfăcut de JerryRigEverything; Iată cum arată la interior (Video)</b>Samsung Galaxy Fold a început deja să sosească în magazine în majoritatea ţărilor, în varianta sa finală, cea regândită pentru a evita bugurile. Au început să apară şi recenziile şi testele, iar azi vă prezentăm o disecţie

Samsung Galaxy Fold a început deja să sosească în magazine în majoritatea ţărilor, în varianta sa finală, cea regândită pentru a evita bugurile. Au început să apară şi recenziile şi testele, iar azi vă prezentăm o disecţie a terminalului, realizată de JerryRigEverything. Cum arată interiorul acestui telefon pliabil vedeţi mai jos.

Samsung Galaxy Fold

Am mai văzut o disecţie prin primăvară, de la iFiXit, dar Samsung le-a cerut să o dea jos de pe site, pentru că telefonul nu era gata în varianta finală. Zack de la JerryRigEverything a avut şi un scop la această disecţie: să desambleze telefonul şi să păstreze doar unul dintre ecrane pentru a folosi doar jumătate de telefon ca handset normal.

Samsung Galaxy Fold

Totul începe cu încălzirea panoului de sticlă din spate, cel cu camera triplă. Încălzirea se face cu un uscător de păr, iar apoi cutterul şi ventuzele intră în acţiune. Odată ce e scos panoul din spate, vedem bobina de încărcare wireless Qi. La interior descoperim şi două plăci de bază, dar şi două baterii, una de 2100 mAh şi una de 2135 mAh.

Samsung Galaxy Fold

Designul e foarte compact şi bine organizat şi am avut şi o revelaţie interesantă. Difuzorul include mici particule de spumă poliuretanică, care ajută la o trecere a aerului prin speaker încât acesta să sune mai "mare" şi mai amplu decât ar face-o un difuzor aşa mic. Spre final vedem şi celebra balama, cu rotiţele sale mecanice.

Pentru alte concluzii şi componente vă las cu clipul, dar vă pot da câteva spoilere:

  • bateriile nu sunt uşor de scos, e risc de explozie daca le manevrezi gresit
  • nu sunt prea multe cabluri pe care să le poţi tăia din greşeală
  • nu se poate folosi doar jumătate de telefon, pentru că portul de încărcare se află în jumătatea opusă a ecranului extern al lui Fold şi când zic opusă mă refer faţă de cea pe ca a ales-o YouTuberul să îi fie "telefon"
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×