Samsung Galaxy Note 10+ are stylus-ul rupt în două, e zgâriat şi ars de JerryRigEverything (Video)

729 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10+ are stylus-ul rupt în două, e zgâriat şi ars de JerryRigEverything (Video)</b>Nu ar fi debut de telefon dacă nu am avea şi clasicele teste de rezistenţă marca JerryRigEverything. Samsung Galaxy Note 10+ tocmai a intrat în magazine, iar Jerry a profitat de ocazie pentru a îl trece prin "tortura" clasică

Nu ar fi debut de telefon dacă nu am avea şi clasicele teste de rezistenţă marca JerryRigEverything. Samsung Galaxy Note 10+ tocmai a intrat în magazine, iar Jerry a profitat de ocazie pentru a îl trece prin "tortura" clasică. Inclusiv stylus-ul a fost supus la chin.

Galaxy Note 10+

Am mai văzut telefoane trecute prin teste similare, deci prea multe surprize nu sunt. Spre exemplu ecranul cu protecţie Gorilla Glass 6 rezistă la fel de bine la zgârieturi ca şi ecranul lui Galaxy Note 9. Telefonul e aproape imposibil de îndoit, dar nu acelaşi lucru îl putem spune despre stylus. El se rupe că o crenguţă de copac în mâinile de culturist ale YouTuberului.

Galaxy Note 10+

Este totuşi fabricat din plastic, iar la interior se afla de această dată mai multe componente, inclusiv un giroscop + accelerometru care îi permit o orientare în spaţiu utilă pentru mai multe gesturi de control. Avem şi o bobină în faţă, care ajută la încărcarea lui S Pen, dar şi generează un câmp electromagnetic care ajută la detecţia pen-ului în spaţiu şi a comenzilor sale.

La testul cu flacăra (pe care îl consider inutil), ecranul Dynamic AMOLED a rezistat 26 de secunde şi apoi şi-a revenit, fără daune vizibile. Pentru cuttere trecute peste margini şi lentile de cameră (aproape) zgâriate aveţi video-ul lui Jerry integrat în articol. Concluzia? Rezistă la fel de bine ca predecesorul său la daune şi zgârieturi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×