Samsung Galaxy Gear primește o actualizare care șterge Android și instalează Tizen

1.550 ori
<b>Samsung Galaxy Gear primește o actualizare care șterge Android și instalează Tizen</b>Iată o veste interesantă: Samsung Galaxy Gear a primit o actualizare care îi șterge Android și îl înlocuiește cu Tizen OS. Găsiți aici&nbsp;un review detaliat al acestui ceas, iar actualizarea e destul de importantă și sunt sigur că a făcut...

Iată o veste interesantă: Samsung Galaxy Gear a primit o actualizare care îi șterge Android și îl înlocuiește cu Tizen OS. Găsiți aici un review detaliat al acestui ceas, iar actualizarea e destul de importantă și sunt sigur că a făcut câțiva oficiali Google să strâmbe din nas.

​

Pentru utilizator nu va conta foarte mult această schimbare, deoarece în mare interfața va arăta la fel. Totuși, toate datele de pe ceas vor fi pierdute și nu veți mai putea rula absolut toate aplicațiile pe care le puteați rula până acum. Totuși, acest update merită făcut, câtă vreme faceți și backup al datelor cheie de pe smartwatch pe PC sau smartphone. Noutățile aduse de actualizare includ performanta îmbunătățită, viața bateriei mai bună, player muzical de sine stătător și shortcuturi customizabile pentru input touch.

Primim și comenzi vocale pentru cameră, deci practic suntem la zi cu funcțiile lui Gear 2 și Gear 2 Neo, în afară de măsurarea pulsului, evident. Versiunea de software 2.2.0 este oferită posesorilor de Galaxy Gear chiar acum și va necesita fie Gear Manager, fie Samsung Kies, aceasta din urmă soluție fiind recomandată mai degrabă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×