Galaxy Mega 2, “mamutul” Samsung de 7 inch, apare Într-o imagine ce Îi dezvăluie Întreaga Înfățișare

Autor:  | Publicat în:  Samsung 905 ori
<b>Galaxy Mega 2, &ldquo;mamutul” Samsung de 7 inch, apare Într-o imagine ce Îi dezvăluie Întreaga Înfățișare</b>Iată că după ce anterior am văzut ambalajul de retail a lui Galaxy Mega 2, cât și faptul că terminalul în cauză a primit certificare din partea FCC, astăzi putem arunca o privire mult mai detaliată asupra acestui mamut ce va aduce la pachet un...

Iată că după ce anterior am văzut ambalajul de retail a lui Galaxy Mega 2, cât și faptul că terminalul în cauză a primit certificare din partea FCC, astăzi putem arunca o privire mult mai detaliată asupra acestui mamut ce va aduce la pachet un display cu o diagonală de nici mai mult nici mai puțin de 7 inch.

Se așteaptă ca Samsung Galaxy Mega 2 să dispună de un display HD cu rezoluție 1280 x 720 pixeli, un procesor quad-core tactat la 1.2 GHz, 1.5 GB RAM, o cameră foto principală de 8 megapixeli, o cameră secundară de 2 megapixeli, 8 GB de stocare și un slot pentru carduri microSD.

Din punct de vedere al design-ului, observăm faptul că Samsung Galaxy Mega 2 păstrează unele elemente pe care le-am întâlnit la prima generație Galaxy Mega, cât și o textură a carcasei spate similară cu cea regăsită pe phablet-ul high-end Galaxy Note 3. Acest nou model ar putea fi lansat oficial pe data de 12 iunie în cadrul evenimentului Samsung Galaxy Premiere 2014.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×