Samsung Galaxy J1 gata de lansarea internaţională, vine cu dotări low end si LTE

1.134 ori
<b>Samsung Galaxy J1 gata de lansarea internaţională, vine cu dotări low end si LTE</b>Samsung Galaxy J1 este un telefon cu dotări modeste şi Android la bord, pe care &icirc;l ştim de c&acirc;teva luni, dar iată că el acum se pregăteşte de lansarea internaţională. O versiune destinată pieţei americane a apărut pe web, iar acest...

Samsung Galaxy J1 este un telefon cu dotări modeste şi Android la bord, pe care îl ştim de câteva luni, dar iată că el acum se pregăteşte de lansarea internaţională. O versiune destinată pieţei americane a apărut pe web, iar acest model vine cu suport 4G şi o carcasă rotunjită.

Terminalul se bazează pe un procesor dual core de 1.2 GHz şi un display de 4.3 inch, cu rezoluţie de 480 x 800 pixeli, iar la bord se afla şi o cameră de 5 megapixeli, plus una frontală de 2 MP. Designul din zona camerei aduce cu cel al unui telefon Galaxy S, iar acest model pare a fi primit un upgrade în călătoria sa către SUA. În prima fază am văzut o unitate pentru Asia care avea doar suport 3G.

Acum, Galaxy J1 are parte şi de suport 4G şi renunţă la cele două sloturi SIM, în favoarea unuia singur. Acesta e genul de telefon care costă zero dolari la abonament, sau care la liber nu ar trebui să ajungă la mai mult de 150 de dolari, fiind la duel cu modele Lumia 5xx, Xperia E sau HTC Desire low end.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×