Boxa bluetooth Sony BSP60 este disponibilă la precomandă; costă 300 euro la pachet cu Sony SmartBand Talk

Autor:  | Publicat în:  Sony 977 ori
<b>Boxa bluetooth Sony BSP60 este disponibilă la precomandă; costă 300 euro la pachet cu Sony SmartBand Talk</b>&Icirc;n cadrul t&acirc;rgului Mobile World Congress din Barcelona am putut vedea pe l&acirc;ngă tablete și telefoane, și device-uri ceva mai inedite. Un astfel de produs a fost și boxa bluetooth Sony BSP60, un gadget inteligent ce adoptă un design...

În cadrul târgului Mobile World Congress din Barcelona am putut vedea pe lângă tablete și telefoane, și device-uri ceva mai inedite. Un astfel de produs a fost și boxa bluetooth Sony BSP60, un gadget inteligent ce adoptă un design sferic și multe funcții inteligente la pachet. Deși boxa în cauză a fost anunțată în martie, abia acum Sony va începe programul de pre-comenzi.

Pentru moment, device-ul va fi disponibil pe piața europeană doar sub forma unui pachet ce conține și ceasul inteligent SmartBand Talk. Prețul celor două produse vândute împreună va fi de aproximativ 300 euro.

Revenind la Sony BSP60, aflăm că această boxă cântărește 349 grame și faptul că o serie de roți situate la bază îi vor permite mișcarea în ritmul muzicii pe masă, sau pe noptieră atunci când setăm alarma. De asemenea, odată trezită, boxa își va dezvălui difuzoarele ascunse sub forma unor “urechi” care și ele se vor mișca și schimba culoarea în funcție de melodie.

Nu în ultimul rând, boxa celor de la Sony poate primi și comenzi vocale, fiind capabilă să ne ofere informații despre vreme, sau să redea o anumită melodie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×