Samsung Galaxy J4 (SM-J400F) apare în GeekBench cu 2 GB RAM și Android 8.0 Oreo

1.171 ori
<b>Samsung Galaxy J4 (SM-J400F) apare în GeekBench cu 2 GB RAM și Android 8.0 Oreo</b>De curând în baza de date GeekBench și-a făcut apariția și Samsung Galaxy J4 (SM-J400F), telefon din zona entry-level care se livrează cu dotări deloc impresionante. Vedem că acesta rulează sistemul de operare Android 8.0 Oreo și că are 2 GB RAM

Sud-coreenii de la Samsung știu că grosul vânzărilor în zona smartphone vine de pe seama modelelor de buget, motiv pentru care plănuiește introducerea la vânzare a unor modele complet noi. Unul dintre acestea este Samsung Galaxy J4, telefon care de curând și-a făcut apariția în cadrul testului benchmark sub numele de cod SM-J400F rulând sistemul de operare Android 8.0 Oreo din fabrică.

Samsung Galaxy J4

Ca performanțe nu impresionează, pachetul său hardware fiind compus dintr-un procesor quad-core Exynos 7570 de 1.43 GHz și doar 2 GB de RAM. Obține astfel 623 puncte la testul single-core, respectiv 1813 puncte la testul multi-core. Diagonala ecranului reprezintă un mister, asta pentru că este plasat între J3 și J5, modele care se livrează cu panouri de 5 inch, respectiv 5.2 inch.

Nu prea vedem rostul unui alt model de mijloc aici, dar Samsung are un plan în minte. Rămâne să vedem ce alte leak-uri mai apar în următoarele zile și nu ar strica o certificare TENAA care să dezvăluie întreaga listă de dotări și fotografii oficiale ale telefonului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×