Samsung Galaxy Note 9 este zărit în GeekBench cu 6 GB RAM și procesor Snapdragon 845

812 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 este zărit în GeekBench cu 6 GB RAM și procesor Snapdragon 845</b>În ultimele zile și-a făcut apariția în baza de date GeekBench și smartphone-ul Samsung Galaxy Note 9, terminal care în variantă de față beneficiază de 6 GB RAM și de procesorul Snapdragon 845. Vorbim așadar despre varianta destinată celor din

Un smartphone mult-așteptat își face apariția astăzi în cadrul GeekBench, fiind vorba despre Samsung Galaxy Note 9 după cum ați descoperit încă din titlu. Dispozitivul de aici ar urma să debuteze undeva pe la finalul lunii august și pe seama ultimelor leak-uri am aflat că și în cazul de față Samsung se va axa mai mult pe actualizări aduse hardware-ului și mai puțin pe reinventarea design-ului purtat de phablet.

Samsung Galaxy Note 9

Revenind la benchmark, descoperim că varianta testată aici este Samsung SM-N960U, cea care vine echipată cu 6 GB de RAM și cu procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 845 de 1.7 GHz. Rulează sistemul de operare Android 8.1 Oreo și observăm că la testul single-core se obțin 2190 puncte, în vreme ce la testul multi-core se ajunge la 8806 puncte.

Rezultatele sunt apropiate de cele obținute de noi cu Samsung Galaxy S9+ în varianta Exynos tot cu 6 GB RAM, fiind vorba despre 3705 puncte (single-core), respectiv 8918 puncte (multi-core). Până la urmă, Note 9 va fi doar un S9+ echipat cu stylus, margini ceva mai pătrățoase și diagonală identică. Noutatea ar putea veni prin integarea unui scanner de amprente în ecran despre care se vorbește în ultima vreme.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×