Samsung Galaxy Note 9 este zărit în GeekBench cu 6 GB RAM și procesor Snapdragon 845

Autor:  | Publicat în:  Samsung 759 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 este zărit în GeekBench cu 6 GB RAM și procesor Snapdragon 845</b>În ultimele zile și-a făcut apariția în baza de date GeekBench și smartphone-ul Samsung Galaxy Note 9, terminal care în variantă de față beneficiază de 6 GB RAM și de procesorul Snapdragon 845. Vorbim așadar despre varianta destinată celor din

Un smartphone mult-așteptat își face apariția astăzi în cadrul GeekBench, fiind vorba despre Samsung Galaxy Note 9 după cum ați descoperit încă din titlu. Dispozitivul de aici ar urma să debuteze undeva pe la finalul lunii august și pe seama ultimelor leak-uri am aflat că și în cazul de față Samsung se va axa mai mult pe actualizări aduse hardware-ului și mai puțin pe reinventarea design-ului purtat de phablet.

Samsung Galaxy Note 9

Revenind la benchmark, descoperim că varianta testată aici este Samsung SM-N960U, cea care vine echipată cu 6 GB de RAM și cu procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 845 de 1.7 GHz. Rulează sistemul de operare Android 8.1 Oreo și observăm că la testul single-core se obțin 2190 puncte, în vreme ce la testul multi-core se ajunge la 8806 puncte.

Rezultatele sunt apropiate de cele obținute de noi cu Samsung Galaxy S9+ în varianta Exynos tot cu 6 GB RAM, fiind vorba despre 3705 puncte (single-core), respectiv 8918 puncte (multi-core). Până la urmă, Note 9 va fi doar un S9+ echipat cu stylus, margini ceva mai pătrățoase și diagonală identică. Noutatea ar putea veni prin integarea unui scanner de amprente în ecran despre care se vorbește în ultima vreme.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×