Samsung Galaxy Note 9 apare în GeekBench cu 8 GB RAM şi procesor Exynos 9815

1.353 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 apare în GeekBench cu 8 GB RAM şi procesor Exynos 9815</b>În vreme ce Google se întrece în lansări din zona software iată că online își mai fac apariția și leak-uri pentru viitoare produse hardware, produse precum Samsung Galaxy Note 9. Acest terminal tocmai ce a apărut în cadrul GeekBench cu 8 GB RAM

Samsung ar urma să îl lanseze pe Galaxy Note 9 în a doua jumătate a acestui an, iar după scăpări în benchmark-uri în martie, azi avem încă o apariție de gen a terminalului. Recent s-a zvonit că în loc să vină în august sau septembrie, phabletul cu stylus ar putea sosi încă din iunie.

Galaxy Note 9

Zvonurile sunt contradictorii şi vorbesc fie despre un ecran cu decupaj, fie despre integrarea unui scanner de amprente în display, fie despre un device care nu are aceste dotări. Acum aflăm că handsetul va sosi cu procesor Exynos 9815 octa core, 8 GB RAM şi Android 8.1.0 preinstalat. Ar fi vorba tot despre o apariţie în GeekBench, dar în mod inedit aceasta e cu procesor Exynos.

Cea din martie era cu un procesor Snapdragon 845 şi 6 GB RAM. E bizar să vedem un salt de generaţie Exynos aici, de la Exynos 9810 de pe S9 şi S9+ la versiunea 9815. Pe de altă parte dacă versiunea alternativă e doar cu Snapdragon 845, publicul ce primeşte varianta de CPU produsă de Samsung ar putea fi avantajat. Am aflat la final de lună martie şi că noul phablet va avea o baterie cu 20% mai generoasă decât Note 8, adică o unitate de 3850 mAh.

Ne aşteptăm şi la o cameră duală cu OIS si diafragma variabila şi mi se pare ciudat că nu scapa mai multă informaţie despre stylus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×