Samsung Galaxy S9+ își face apariția în GeekBench cu 6 GB RAM și Snapdragon 845

1.874 ori
<b>Samsung Galaxy S9+ își face apariția în GeekBench cu 6 GB RAM și Snapdragon 845</b>Asistăm astăzi și la apariția primelor benchmark-uri pentru Samsung Galaxy S9, zi în care vedem cu ce se prezintă la apel varianta Plus. Potrivit listării din cadrul GeekBench, acest telefon va sosi cu procesor Snapdragon 845

Următorul pas în avalanșa de leak-uri marca Samsung Galaxy S9 este apariția de benchmark-uri, lucru ce se întâmplă chiar astăzi când GeekBench listează modelul SM-G965U1 în baza sa de date. Este vorba despre varianta cu Plus în coadă ce se va remarca printr-o diagonală mai mare și printr-o cameră duală, în vreme ce S9 standard se mulțumește cu un singur senzor foto în spate.

Samsung Galaxy S9+

Potrivit listării de aici telefonul sosește cu Android 8.0.0 Oreo preinstalat din fabrică, cu procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 845 și cu 6 GB de RAM. În testul single-core a obținut 2422 puncte, în vreme ce la testul multi-core s-au obținut 8351 puncte - scor considerabil mai mare decât cel dat de Galaxy S8 în testele noastre, dar sub nivelul de performanță pus la bătaie de iPhone X.

Aceste specificații menționate de către GeekBench pentru Samsung Galaxy S9+ îmi dau o oarecare presimțire că Samsung are de gând să ofere numai 4 GB RAM pe varianta standard. Ar fi o metodă prin care să impulsioneze vânzările lui S9+ mai ales că cine alege acest model se va bucura și de o cameră duală. Așteptăm să vedem cum arată benchmark-urile și pentru S9 cel standard înainte de a trage concluzii!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×