Samsung Galaxy J5 apare în noi fotografii hands on şi are specificaţiile reconfirmate

2.214 ori
<b>Samsung Galaxy J5 apare în noi fotografii hands on şi are specificaţiile reconfirmate</b>Samsung va avea o vară tare ocupată, av&acirc;nd &icirc;n vedere că pregăteşte una sau două serii de tablete noi, dar şi c&acirc;teva telefoane mobile noi. Printre ele se numără şi Galaxy J5, cu nume de cod SM-J500F, care a ajuns pe web din nou...

Samsung va avea o vară tare ocupată, având în vedere că pregăteşte una sau două serii de tablete noi, dar şi câteva telefoane mobile noi. Printre ele se numără şi Galaxy J5, cu nume de cod SM-J500F, care a ajuns pe web din nou sub formă de fotografii hands on.

Terminalul are un design similar cu cel al lui Galaxy J1, adică vine cu un corp fabricat complet din plastic, cu panou spate înlăturabil. Telefonul are o baterie înlăturabila, slot SIM şi slot microSD, toate sub capacul spate. Acest telefon rulează Android 5.1 cu cel mai nou TouchWiz aplicat peste, versiunea care se afla şi pe Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge.

Samsung Galaxy J5

Ştim şi că terminalul va sosi cu un ecran de 5 inch, un procesor quad core Snapdragon 410 de 1.2 GHz, 1.5 GB RAM, 8 GB stocare, slot microSD şi o baterie de 2600 mAh. La bord se află o cameră principală de 13 MP şi una frontală de 5 MP. Ne aşteptăm la un preţ foarte accesibil aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×