Samsung Galaxy S6 Edge primește de astăzi Android 5.1.1 Lollipop

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.677 ori
<b>Samsung Galaxy S6 Edge primește de astăzi Android 5.1.1 Lollipop</b>Un smartphone cu șanse mari la titlul de telefonul anului &icirc;n acest an, este și Samsung Galaxy S6 Edge, telefon cu display curbat ce &icirc;ncep&acirc;nd de astăzi primește actualizarea la Android 5.1.1 Lollipop. Noua versiune aduce at&acirc;t...

Un smartphone cu șanse mari la titlul de telefonul anului în acest an, este și Samsung Galaxy S6 Edge, telefon cu display curbat ce începând de astăzi primește actualizarea la Android 5.1.1 Lollipop. Noua versiune aduce atât noi funcții, dar rezolvă și unele bug-uri întâlnite pe varianta anterioară.

Încă din start, se observă faptul că de acum înainte beneficiem de Guest Mode, modalitate prin care putem crea un cont secundar pe telefon atunci când nu dorim ca cei din jur să aibă acces la toate funcțiile. De asemenea, Android 5.1.1 aduce modificări și la camera foto, mai precis la controlul expunerii ce a fost simplificat.

Alte modificări constă în integrarea la pachet a unui wallpaper 3D, și a unor schimbări în interfața grafică. Noul update poate fi realizat prin intermediul OTA, urmând ca ulterior și varianta standard S6 să fie actualizată. Puteți arunca o privire asupra noilor funcții din Android 5.1.1 Lollipop în clipul de mai sus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×