Valoarea acțiunilor HTC a crescut ca urmare a zvonurilor legate de posibila vânzare a companiei

737 ori
<b>Valoarea acțiunilor HTC a crescut ca urmare a zvonurilor legate de posibila vânzare a companiei</b>Acum mai bine de două săptăm&acirc;ni prin intermediul unui raport dezvăluit de presa taiwaneză aflați faptul că cei de la HTC se confruntă cu o situație destul de neplăcută, și anume deprecierea acțiunilor listate la bursă. Totuși,...

Acum mai bine de două săptămâni prin intermediul unui raport dezvăluit de presa taiwaneză aflați faptul că cei de la HTC se confruntă cu o situație destul de neplăcută, și anume deprecierea acțiunilor listate la bursă. Totuși, zvonurile din ultimul timp cu privire la o eventuală achiziție a companiei, par a contribui într-o mică măsură la creșterea acestei valori.

Din câte se pare, în această dimineață valoarea unei acțiuni HTC a crescut cu 10% față de cotațiile precedente, la un nivel de 2.70$ per acțiune. În ciuda acestui fapt, cifrele înregistrate astăzi sunt cu mult mai mici față de cele dezvăluie pe data de 1 iunie, zi în care o acțiune HTC putea fi cumpărată pentru 3.18$.

Această creștere pentru moment a valorii acțiunilor poate fi pusă pe seama celor care speră într-adevăr ca afacerea HTC să fie vândută.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×