Samsung Galaxy J6+ îşi dezvăluie specificaţiile: baterie generoasă, procesor Snapdragon 450

1.163 ori
<b>Samsung Galaxy J6+ îşi dezvăluie specificaţiile: baterie generoasă, procesor Snapdragon 450</b>Sud-coreenii de la Samsung mai lucrează la un model din seria Galaxy J, fiind vorba despre Galaxy J6+. Astăzi avem ocazia să cunoaștem câteva dintre dotările acestui dispozitiv și să aflăm cum se va prezenta la nivel de look în raport cu

Samsung Galaxy J6 există deja, dar aparent există şi o versiune derivată în pregătire, aşa numitul Samsung Galaxy J6+. Acel terminal are dotările scăpate pe web astăzi şi ele sună tare bine.

Vă reamintesc că Galaxy J6 cel original este un telefon midrange cu Android Oreo şi cu preţ în jurul valorii de 200 de dolari pe pieţele emergente. Cât despre Galaxy J6+, acesta ar fi destinat anumitor zone din Europa (Comunitatea Statelor Independente, fostele republici Sovietice), iar marea diferenţă faţă de J6 e faptul că aduce un procesor Snapdragon 450 faţă de Exynos 7870.

În plus nou venitul plusează şi cu o cameră duală în spate şi o baterie de peste 4000 mAh, aparent. Există şi teoria că telefonul ar fi fost anulat, dar nu băgăm mâna în foc. Samsung a anunţat Galaxy J4 şi Galaxy J6 în luna mai, acesta din urmă rebranduit în Galaxy On6 în India. Scăparea lui Samsung Galaxy J6+ vine de la XDA Developers şi se bazează pe coduri găsite online.

Sunt şanse ca noul handset să păstreze ecranul Super AMOLED de 5.6 inch de la J6, cu rezoluţie HD+, să ruleze Android 8.0 Oreo şi să aducă 3 sau 4 GB RAM şi 32 sau 64 GB stocare, plus slot microSD.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×