Samsung Galaxy Note 9 ar putea debuta cu ecran de 6.4 inch și baterie foarte generoasă

1.183 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 ar putea debuta cu ecran de 6.4 inch și baterie foarte generoasă</b>Peste doar câteva luni vom asista și la debutul phablet-ului Samsung Galaxy Note 9, acesta urmând a sosi cu o serie de upgrade-uri interesante la bord. În primul rând se vehiculează prezența unui scanner de amprente integrat în ecran

Cu Samsung Galaxy S9 deja lansat pe piață ne pregătim deja pentru următorul flagship al sud-coreenilor și anume Galaxy Note 9, un terminal care are mari șanse să debuteze undeva prin luna august. Sezonul de leak-uri a fost deschis oficial și chiar astăzi descoperim câteva detalii despre dotările acestui phablet care va sosi echipat cu un stylus S-Pen de nouă generație și cu alte funcții interesante.

Potrivit unei surse din China se așteaptă ca acest handset să facă trecerea la o diagonală de 6.4 inch, modalitate prin care va exista o diferența mai notabilă între acesta și Galaxy S9+ care oferă un ecran de 6.2 inch în schimb. Odată cu această creștere se pare că vom primi și o baterie mai generoasă, fiind vehiculată prezența unei unități de 3850 mAh sau chiar 4000 mAh.

Zvonuri anterioare sugereau că phablet-ul va oferi un scanner de amprente integrat în ecran și că setup-ul foto din spate va fi același de pe S9+. Ca dotări hardware vom mai primi un procesor Snapdragon 845, 6 GB de RAM și poate variante cu 128 și 256 GB de stocare flash. Așteptați-vă și la randări în perioada următoare!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×