Google recunoaşte problemele fatale ale camerei lui Pixel 2; Lucrează la un patch

1.313 ori
<b>Google recunoaşte problemele fatale ale camerei lui Pixel 2; Lucrează la un patch</b>După ce la finalul anului trecut descopeream o sumedenie de bug-uri asociate lui Google Pixel 2 XL, iată că acum apar noi probleme care afectează ambele variante de flagship. Este vorba despre o serie de bug-uri fatale ale camerei

Finalul anului 2017 ne-a adus o sumedenie de buguri care au afectat posesorii de telefoane Google Pixel 2 XL, fie legate de ecran, difuzoare sau microfon. Acum se pare că reapare spectrul unei probleme, de această dată afectând ambele modele Pixel 2. Iar Google a recunoscut bugul…

Un număr mic, e drept de utilizatori s-a plâns pe forumuri şi comunităţi că a apărut o problemă fatală cu aplicaţia Camera. Ea efectiv refuză să se deschidă, afişând mesajul "Fatal Camera Error". Google a oferit sugestia celor cu probleme de a curăţa cache-ul aplicaţiei Camera, a reporni telefonul şi a încerca din nou. Dacă nici aşa nu merge, compania sugerează să puneţi telefonul în mod Avion şi să încercaţi să realizaţi o fotografie astfel.

Există voci ce afirmă că problema are de-a face cu conectivitatea cumva. Cu toate aceste fix-uri şi hint-uri, tot există persoane care au camera inutilă pe Pixel 2. Utilizatorul Twitter @CiarasRamblings este unul dintre ei şi pe 8 iulie, a trimis un tweet adresat Google în care anunţa că a încercat tot şi degeaba. Singura modalitate în care respectiva persoană putea accesa camera lui Pixel 2 era prin deschiderea lui Snapchat sau a oricărei alte aplicaţii care foloseşte camera.

Ei bine atunci camera funcţiona, dar doar cea selfie, nu şi cea principală. Google a anunţat oficial că lucrează la un patch pentru această problemă, iar pe Internet sunt persoane care afirmă că modelele cu probleme de gen le-au fost înlocuite. Numărul de cazuri e foarte mic, dar câtă vreme chiar şi un singur utilizator e nemulţumit, e o problemă de imagine si respect.

Bugul apare la întâmplare, uneori dispare din senin, alteori reapare după o perioadă sau e înlocuit de dificultăţi în a focaliza camera şi capturi corupte.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×