Samsung Galaxy J7 (2017) apare în baza de date Zauba; ar putea aduce 3 GB RAM și un display FHD de 5.5 inch

778 ori
<b>Samsung Galaxy J7 (2017) apare în baza de date Zauba; ar putea aduce 3 GB RAM și un display FHD de 5.5 inch</b>Zauba - site-ul ce urmărește importurile ajunse în India, ne dezvăluie astăzi faptul că Samsung a început programul de testare al unui nou model din seria Galaxy J, fiind vorba aici despre Galaxy J7 (2017). Potrivit zvonurilor din ultimul timp, s-ar părea

Seria Galaxy J a celor de la Samsung va primi curând un nou membru, și anume modelul Galaxy J7 (2017) - produs ce și-a făcut de curând apariția în baza de date a celor de la Zauba. Acest site ce urmărește importurile ajunse în India, ne dezvăluie că telefonul poartă numele de serie SM-J727V și faptul că prețul său declarat este de aproximativ 205 dolari (o sumă la care așteptăm adaosuri odată cu debutul comercial).

Samsung Galaxy J7 (2017)

Potrivit zvonurilor din ultima vreme, s-ar părea că telefonul urmează a sosi cu un display Full HD de 5.5 inch (1920 x 1080 pixeli), cu un procesor Exynos la bord și cu un chip de 3 GB memorie RAM. Se menționează și prezența unei camere foto principale de 13 megapixeli și a unui senzor frontal de 5 megapixeli pentru selfie-uri.

La interior vom avea o baterie de 3000 mAh, și nu este exclus ca Android 7.0 Nougat să fie preinstalat aici. Cât despre design, este posibil să vedem ceva schimbări și la acest capitol, cu toate că mai avem ceva de așteptat până la debutul terminalului ținând cont că J7 Prime de-abia ce a fost anunțat oficial.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×