Smartphone-urile Google Pixel aduc certificare IP53 pentru rezistența la contactul cu apa

1.347 ori
<b>Smartphone-urile Google Pixel aduc certificare IP53 pentru rezistența la contactul cu apa</b>Un detaliu pe care cei de la Google îl confirmă astăzi este acela că noile smartphone-uri Pixel și Pixxel XL oferă certificare IP53 pentru rezistența la contactul cu apa. Acest standard ne promite faptl că telefonul va trece cu brio de situația în care

Google nu a oferit prea multe detalii tehnice despre noile modele Pixel și Pixel XL în cadrul evenimentului de acum 2 zile, având în prim plan câteva aspecte cheie precum camera foto, design-ul și funcțiile software aduse la pachet. Aflăm astăzi un detaliu extra despre noile dispozitive, și anume faptul că acestea dispun de certificare IP53 pentru rezistența la contactul cu apa și praful.

Standardul în cauză ne promite că telefonul nu va fi afectat de situațiile în care stropii de apa ajung accidental pe handset, un exemplu fiind utilizarea telefonului preț de câteva momente atunci când plouă. Nu vor cauza probleme nici situațiile în care avem mâna udă și ne grăbim să răspundem la telefon - așa că cel puțin la acest capitol suntem acoperiți.

Din punct de vedere hardware, ambele produse aici de față ne oferă procesoare quad-core Qualcomm Snapdragon 821, 4 GB memorie RAM, 32 sau 128 GB spațiu de stocare flash și camere foto principale de 12.3 megapixeli cu autofocus, telemetru laser, bliț LED și suport pentru captură 4K Ultra HD. Informații despre preț găsiți aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×