Samsung Galaxy J7 (2017) apare la rândul său într-o randare cu iz oficial; se trece la un design premium

2.319 ori
<b>Samsung Galaxy J7 (2017) apare la rândul său într-o randare cu iz oficial; se trece la un design premium</b>De curând l-am văzut pe Samsung Galaxy J5 (2017) reprezentat într-o serie de imagini cu iz oficial, iar astăzi privim și asupra lui Galaxy J7 (2017), telefon ce va oferi un plus la capitolul diagonală și o baterie mai generoasă. Design-ul se păstrează și

După ce anterior l-am văzut pe Samsung Galaxy J5 (2017) reprezentat într-o serie de imagini cu iz oficial, este rândul lui Galaxy J7 (2017) să aibă parte de același tratament. Remarcăm faptul că între aceste două modele nu există deloc diferențe la capitolul design, ambele handset-uri optând pentru o carcasă unibody din metal și pentru un panou frontal cu muchii laterale înguste în jurul ecranului acoperit de sticlă 2.5D.

Samsung Galaxy J7 2017

Pe partea hardware vom primi un display de 5.5 inch cu rezoluție Full HD, un procesor octa-core Exynos 7870, 3 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare + slot microSD. Telefonul dispune de port microUSB v2.0, de o cameră frontală de 12 megapixeli pentru captura selfie și de un senzor similar pe spate cu bliț LED.

Avem și Android 7.0 Nougat la bord, un buton home fizic cu scanner de amprente și un jack audio 3.5 mm. La prima vedere acest nou Galaxy J7 (2017) pare a fi o alegere bună de luat în calcul, asta dacă și prețul va fi unul accesibil. Așteptăm ca lansarea să aibă loc dintr-un moment în altul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×