Samsung Galaxy J7 (2017) apare online într-o variantă cu cameră duală

3.489 ori
<b>Samsung Galaxy J7 (2017) apare online într-o variantă cu cameră duală</b>Pe baza unor imagini pe care le vedem astăzi s-ar părea că Samsung Galaxy J7 (2017) va fi un pic mai diferit în versiunea destinată publicului chinez, noutatea majoră fiind reprezentată de către camera duală de pe spate. Materialele pe care le

Chiar dacă ne aşteptam ca Samsung Galaxy C10 să inaugureze camera duala pe terminalele Android produse de Sammy, iată că apare încă un handset care pretinde acest titlu de premieră. Evident toate sunt în avanpremieră şi în pregătirea lui Note 8, care va face de altfel marele pas spre camera duală. E vorba de această dată despre Samsung Galaxy J7 (2017), care tocmai a apărut în China cu o cameră duală.

Samsung Galaxy J7 2017

Aceasta este o variantă nouă şi derivată din cea principală de J7 (2017), zvonurile afirmând că avem de-a face cu o versiune exclusiv chinezească a terminalului. Şi iarăşi ne enervăm pe faptul că tot chinezii primesc ce e mai bun, inclusiv telefoane Samsung cu 6 GB RAM. Pe acest model vedem o cameră duală orientată vertical în spate, iar sursele afirmă că telefonul va purta numele de cod SM-J7310. A se remarca decupajele pentru antene care lipsesc din spatele acestui model, cele de altfel curbate pe modelul original.

În rest smartphone-ul ar trebui să rămână neschimbat, cu ecran de 5.5 inch Full HD, iar la interior ar trebui să găsim procesorul octa core Exynos 7870. Samsung Galaxy J7 (2017) varianta dual camera va avea 3 GB RAM şi probabil păstrează o cameră frontală de 13 MP. Nu ştim nimic despre camera duală din spate, dar mă aştept mai degrabă la un senzor principal mai puternic şi unul secundar mai slab pentru măsurarea adâncimii şi Bokeh, mai degrabă decât un combo monocrom/alb negru.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×