Samsung Galaxy J5 (2017) apare în câteva fotografii reale ce dezvăluie un design nu tocmai inspirat

7.403 ori
<b>Samsung Galaxy J5 (2017) apare în câteva fotografii reale ce dezvăluie un design nu tocmai inspirat</b>Sud-coreenii de la Samsung își vor concentra forțele în perioada următoare pe dezvoltarea de noi modele mid-range, telefoane care le aduc un gros serios din profit. Unul dintre acestea va fi și Samsung Galaxy J5 (2017), telefon pe care îl vedem astăzi

Printre smartphone-urile de zonă mid-range pe care Samsung le pregătește în acest moment se numără și Galaxy J5 (2017), telefon pe care îl vedem astăzi în câteva fotografii reale. La prima vedere se pare că design-ul nu este tocmai inspirat, amintindu-ne într-un fel de acel prototip de Samsung Galaxy S7 ce sosea la pachet cu o cameră foto duală și pe care vi l-am prezentat în imagini chiar aici.

Samsung Galaxy J5 2017

După cum probabil știți deja, noul J5 (2017) a primit de curând certificarea Wi-Fi Alliance, fiind de asemenea văzut și în câteva listări din cadrul aplicațiilor benchmark. Ca dotări hardware, acesta va opta pentru un procesor Samsung Exynos 7870, pentru 16 GB spațiu de stocare flash (probabil și slot microSD la bord) și pentru 2 GB memorie RAM.

Ca sistem de operare vom primi Android 7.0 Nougat, iar camera foto principală se pare că va fi un senzor de 12 megapixeli. Și pentru captura selfie vom avea un modul similar de 12 mpx. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×