Samsung Galaxy Lite, fotografiat in actiune, soseste in 2010?

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.011 ori
<b>Samsung Galaxy Lite, fotografiat in actiune, soseste in 2010?</b>Galaxy Lite mai scapase deja pe web de cateva ori pana acum, dar noile imagini ne prezinta un terminal finisat si elegant, probabil varianta finala a fratelui mai mic al lui Samsung Galaxy. Din pacate, imaginile sunt insotite de vesti proaste: Dial a...

Galaxy Lite mai scapase deja pe web de cateva ori pana acum, dar noile imagini ne prezinta un terminal finisat si elegant, probabil varianta finala a fratelui mai mic al lui Samsung Galaxy.

Din pacate, imaginile sunt insotite de vesti proaste: Dial a phone afirma ca in ciuda faptului ca handsetul era programat pentru lansare in luna octombrie a acestui an, el va sosi probabil in 2010, fiind oficial amanat. Aceasta decizie a fost luata pentru a oferi primului model Galaxy mai mult timp pe piata si vanzari crescute, desi handseturile fac parte din segmente diferite.

Samsung Galaxy Lite amanat

Dial a phone a anuntat si lista completa de specificatii a acestui model, care vine cu un display touchscreen TFT WQVGA de 3 inchi, Android OS 1.5, interfata TouchWiz, GPS, Google Apps, Android Market, suport HSDPA, WiFi si Bluetooth 2.0. Terminalul suporta si USB 2.0, foloseste browserul Chrome Lite si incorporeaza si o camera de 3.2 megapixeli. Memoria sa interna este de 200 MB, completata de un slot pentru carduri microSD de pana la 32 GB.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×