Samsung Galaxy Lite, fotografiat in actiune, soseste in 2010?

2.069 ori
<b>Samsung Galaxy Lite, fotografiat in actiune, soseste in 2010?</b>Galaxy Lite mai scapase deja pe web de cateva ori pana acum, dar noile imagini ne prezinta un terminal finisat si elegant, probabil varianta finala a fratelui mai mic al lui Samsung Galaxy. Din pacate, imaginile sunt insotite de vesti proaste: Dial a...

Galaxy Lite mai scapase deja pe web de cateva ori pana acum, dar noile imagini ne prezinta un terminal finisat si elegant, probabil varianta finala a fratelui mai mic al lui Samsung Galaxy.

Din pacate, imaginile sunt insotite de vesti proaste: Dial a phone afirma ca in ciuda faptului ca handsetul era programat pentru lansare in luna octombrie a acestui an, el va sosi probabil in 2010, fiind oficial amanat. Aceasta decizie a fost luata pentru a oferi primului model Galaxy mai mult timp pe piata si vanzari crescute, desi handseturile fac parte din segmente diferite.

Samsung Galaxy Lite amanat

Dial a phone a anuntat si lista completa de specificatii a acestui model, care vine cu un display touchscreen TFT WQVGA de 3 inchi, Android OS 1.5, interfata TouchWiz, GPS, Google Apps, Android Market, suport HSDPA, WiFi si Bluetooth 2.0. Terminalul suporta si USB 2.0, foloseste browserul Chrome Lite si incorporeaza si o camera de 3.2 megapixeli. Memoria sa interna este de 200 MB, completata de un slot pentru carduri microSD de pana la 32 GB.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×