Caravana Samsung Mobile poposeste la Bucuresti: cele mai noi terminale, concursuri si divertisment digital

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.804 ori
<b>Caravana Samsung Mobile poposeste la Bucuresti: cele mai noi terminale, concursuri si divertisment digital</b>Dupa ce am avut ocazia sa aruncam o privire asupra caravanei Samsung Mobile, care a poposit in Timisoara, iata ca Samsung Sensation Truck a ajuns si la Bucuresti, la Baneasa Shopping City, unde va ramane intre 22 si 24 septembrie 2009. Caravana va fi...

Dupa ce am avut ocazia sa aruncam o privire asupra caravanei Samsung Mobile, care a poposit in Timisoara, iata ca Samsung Sensation Truck a ajuns si la Bucuresti, la Baneasa Shopping City, unde va ramane intre 22 si 24 septembrie 2009. Caravana va fi prilejul ideal pentru ca pasionatii de tehnologie sa ia contact cu cele mai noi modele de telefoane Samsung.

Dupa ce a oprit in orase ca Timisoara, Oradea, Cluj-Napoca sau Brasov, Samsung Sensation Truck a ajuns si in capitala Romaniei, unde va uimi publicul cu handseturi ca GalaxyGT I7500, I8910 HD, B2100, S5230 Star, S8000 Jet, S8300 UltraTouch, M 7600 Beat DJ, S3500, i8000 Omnia II si S7550. Observati ca modelul Samsung S8000 Jet este motivul principal al decoratiunilor autocarului Samsung care ne viziteaza in aceste zile.

Samsung Sensation Truck este un autocar tehnologizat care vine cu un DJ la bord, mixand live pentru public, concursuri care permit oricarui vizitator sa castige ceva si fete care vor constitui factorul eye candy. Daca doriti sa va clatiti ochii cu delicii AMOLED si cele mai noi terminale, fie ele Android sau Windows Mobile, intrati in Samsung Sensation Truck, pentru o experienta unica.

Caravana Samsung in Bucuresti

Caravana Samsung in Bucuresti

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×