30 de noi smartphone-uri Windows Mobile 6.5 vor sosi pe piata pana in 2010

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.299 ori
<b>30 de noi smartphone-uri Windows Mobile 6.5 vor sosi pe piata pana in 2010</b>Benjamin Tan, director al sectiunii mobile a Microsoft China afirma ca peste 30 de smartphone-uri ce ruleaza Windows Mobile 6.5, produse de 15 companii specializate vor fi lansate pana la finalul acestui an. Vestea a venit in cadrul unei intruniri dintre...

Benjamin Tan, director al sectiunii mobile a Microsoft China afirma ca peste 30 de smartphone-uri ce ruleaza Windows Mobile 6.5, produse de 15 companii specializate vor fi lansate pana la finalul acestui an. Vestea a venit in cadrul unei intruniri dintre Tan si un grup de reporteri.

Printre producatorii de terminale care colaboreaza cu Microsoft si care vor promova noul OS se numara HTC, Samsung Electronics, Acer, Sony Ericsson, LG Electronics, Toshiba si HP, conform unor surse din Taiwan. In plus si operatorii de telefonie isi vor aduce aportul la aceste lansari, fie ca e vorba de AT&T, Orange, Vodafone, Telstra sau T-Mobile.

Printre cele mai atractive terminale WM 6.5 disponibile in 2009 se numara modelele produse de HTC, HTC Tilt2 (HTC Touch Pro2) si HTC Pure (HTC Touch Diamond2), In plus, LG a promis ca va lansa 3 smarpthone-uri WM 6.5 pana la finalul anului, deci avem toate motivele sa fim incantati de aceasta colaborare.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×