Un misterios telefon LG cu Windows Phone Își face apariția Într-o imagine live

Autor:  | Publicat în:  LG 1.370 ori
<b>Un misterios telefon LG cu Windows Phone Își face apariția Într-o imagine live</b>Ca de obicei înainte de MWC și CES apar și primele scăpări de device-uri ce vor fi prezentate în Barcelona, respectiv Las Vegas. Invitatul special de astăzi este un handset LG neidentificat, care rulează Windows Phone și ni se prezintă în...

Ca de obicei înainte de MWC și CES apar și primele scăpări de device-uri ce vor fi prezentate în Barcelona, respectiv Las Vegas. Invitatul special de astăzi este un handset LG neidentificat, care rulează Windows Phone și ni se prezintă în imaginea live de mai jos. Să fie acesta un urmaș pentru LG Optimus 7?

Către finalul lui 2011 își făcuse apariția tot printr-o scăpare un model de telefon LG numit Fantasy, dotat cu Windows Phone, dar nu este vorba despre același smartphone aici. Dacă ne luăm după design și mai ales după butoanele din partea frontală putem spune că acesta este un prototip și un model din procesul de pre-productie. în plus, designul pătrățos al acestui terminal duce cu gândul mai degrabă la un Xperia decât la un Optimus, deci ne putem aștepta oare la o nouă direcție de design de la LG?

Remarcăm aici și prezența unei camere frontale, care ne duce cu gândul la Windows Phone Tango și suport oferit pentru functia de videoconvorbiri. Telefonul pare destul de masiv și am gândesc aici la un smartphone cu diagonală de 4.3 inch, sau poate chiar mai mult, cine știe? în orice caz, acest prototip este doar începutul unei avalanșe de informații care va cuprinde webul în zilele viitoare, înainte de CES. Rămâneți pe Mobilissimo.ro pentru a fi primii care află detalii!

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×